Siemens venuje 10 miliónov korún na obnovu infraštruktúry vo Vysokých Tatrách

22.11.2004 Celý región

Spoločnosť Siemens a jej dcérske spoločnosti promptne reagujú na vzniknutú prírodnú katastrofu vo Vysokých Tatrách a preto sa rozhodli venovať 10 miliónov sl...
Spoločnosť Siemens a jej dcérske spoločnosti promptne reagujú na vzniknutú prírodnú katastrofu vo Vysokých Tatrách a preto sa rozhodli venovať 10 miliónov slovenských korún na obnovu infraštruktúry v postihnutých oblastiach.

„ Uvedomujeme si veľkosť a následky škôd spôsobených piatkovou veternou smršťou v Tatranskom národnom parku. Z tohto dôvodu sme okamžite pristúpili k rozhodnutiu zapojiť sa ako celý koncern Siemens na Slovensku čo najškôr do aktívnej pomoci a obnovy postihnutej oblasti. Momentálne preverujeme konkrétne možnosti využitia nášho finančného daru v rámci obnovy infraštruktúry vo Vysokých Tatrách. Veríme, že našim krokom inšpirujeme aj ostatné slovenské spoločnosti a spoločným úsilím sa nám podarí postupne odstrániť následky tejto historickej katastrofy, “ upresnil Ing. Peter Kollárik, generálny riaditeľ a predstaviteľ spoločnosti Siemens na Slovensku.

Na finančnom dare 10 miliónov slovenských korún sa podieľajú spoločnosti Siemens na Slovensku: Siemens, s.r.o. , Siemens Business Services, s.r.o. , Siemens Program and System Engineering s.r.o. , OSRAM Slovakia, a.s. , BSH Drives and Pumps s.r.o. , REAKTORTEST, s.r.o. , Volkswagen Elektrické Systémy s.r.o. , SIPRIN, s.r.o. , BSH domácí spotřebiče s.r.o. - organizačná zložka Bratislava, SAS Automotive s.r.o. , Malzenice Power, s.r.o.
 

Vyberte región